BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Tuesday, 14 May 2013

ohh HERBALIFE ! takdir menemukan kita

assalamualaikum..

lamanyeerr tak update blog . heee . knapa ea tiba2 rasa nak update . yelaa kite nak share benda ni . nak taw x . masa pergi preceptor kat melaka i have gain weight about 13kg ! hahahaha . dasyat weyh . xtaw la aku ni . makin susah hati makin gemuk . makin gemuk xsedar2 nak kurskan badan . lpas je duduk rumah mama pakse jangan makan nasik . haihh aku bagai nak giler gak . kejap2  curik makan . yela sebelum ni xpernah brenggang ngan nasik . tibe2 kne gituu . dalam sebulan aku turun 3 kg jee . mana tak nye , x mkn nasik tpi makan mcd . hahaha . at the end aku kenal la ngan mamat ni . kenal kat we chat pulak tu . ak approve sebab name dye ade herbalife . lama dah aku nak try . tp xberani . so knal je mamat ni dye offer jd coach aku maka bermula la kisah cinta bersama herbalife . heehhehe . then dye suruh try 8 hari dulu . aku minum x consisten punn . minum sehari sekali je . kalau nak ikotkan prog lost weight 2 kali shari . then coach la ajar minum air banyak2 ni . sampai kencing pun xpayah cakap la . toilet tu dah jd kawan baek aku . hahaha . lepas lapan hari minum aku timbang turun dalam 300gram je . mak ai sedih xpayah cakap laaa . sebab makcik2 yang lain 8 hari dah 3 kg tau turun . so aku pun down la , tapi naseb la ad coach yang x prnah pnat layan kerenah aku ni . tq so much my coach . huhu . lpas beli product , kita minum 10 hari datang timbang turun 2kg weyhh . wala wala happy nye . maka dengan itu tak boleh la nak putus asa . tq coach . nak tengok x coach aku . ni nak curik gmba dye kt fb . hahahaha

haa this my coach .
penaik semangat . guru . segalanya la
thanks coach ;)

nak tngok tak prubahan aku
haa ni laa . ad shapping kan
thank you Allah thank you herbalife !
target nak turun 40kg !
doakan taw ..
so sape2 nak lost weight . ask me now ! 

hanya dengan nutris lengkap , kita bolh improve kesihatan
selain trurn berat badan . nest post aku share ape perubahan lepas jumpa herbalife ni taw selain dr trun berat badan laa :)

ha ni die . aloe tea shake . saya minum pagi n malam . 
tengah hari makan makanan seimbang . nasi pun boleh taw :)

ask me now ! :)

i have done . how about you :)

THE ADVANTAGES :)






i LOVE HERBALIFE