BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Wednesday, 21 March 2012

bersamamu :)

salam .

nak update pic besama bff saya . yang ni sepetang di kolam ade ikan . cantik gler kolam dye . tak tipuu ;)
 hik3 lama nk update tapi malas la , ni pon malas . adoihaii  , bila la nk rjin .

together2 

ngee ~

thats laila . haha g awal sgt . ni je pic yg ade ;p

kredit to syahirah . comey pic ni .
mekasih ummi . tapi kami mmg comey pom ;p

tecca . nak nangis ke ? haha
ok habis dh bgmbar . jom balik .

ni g men boling bersama mereka lagi . cuma laila , tecca n ayu je xdop . g pon sbb nk ilangkan stress . puas hati la walaupon lama gler nk crik parking . huhu

kami je yang gi . huhu

winkk :)

makan dulu b4 maen :)


ok chaiyok3 ummi !
hebat ! hehehe


ni juara berturut2 ni !


ni pon hebat jugak ! ngee

ceh aku pon xkurang hebatnye . nak tahu nape?
tunggu lahh
ade gaya x ? haha
poyo lebih je ni .

ni result dye !
selamat la ummi ! xsmpt snap awal2
2 aku !! juara masuk longkang ! 
hebat kaann ! hahah

btw aku happy ngn korang , luv u all la !!

0 comments: