BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Monday, 5 March 2012

my siblings :)

assalamualaikum

ni semua adik beradik saya

hari ni saje nak kenalkan orang yang istimewa dalam hidup aku . heee . ak dah anggap dyeowg mcm adk beradik ak sendry . hanya Allah yang tahu mcm mane sayangnye aku kt dyeowg n sayangnya aku dkt persahabatan kami semua . hope Allah kekalkan kasih sayang antara kami dan kekalkan persahbatan kami . aminn .

ini adalah nor syahirah 
umi kami .
dye ni seorang yang sgt lembut n boleyh membimbing kami adk beradik
kami sayang kamu umi !
i love u :)

ini suria binti izani . dye kak long kami .
dye jd kak long sbb dye ade sifat kepimpinan 
i love u :)

adik beradik yang lain :

yang bersama aku ni .
nama dye laila nur nahar bt abdul jabbar
adik aku n best fwen aku
dye ni seorang yang boleyh dipercayai 
n dye ni garang taw 
sape berani ngorat la dye . hahah
i love u :)

ni nabila bt salleh
my adik n my best fwen
dye ni lembut la jgk n memahami orgnye .
i love u :)

my roomate , my adk , my best fwen!
puteri nor ateka natasha bt azmi
rakan setouching aku . ngee~
i love u :)
idayu othman :)
adk sy n kwn rapat sy
pendiam skit dye ni :)
i love u :)

name yg malu2 tutup muke ni dayah
dye mmg sgt 'pemalu' . hahah
dye ni dh mcm mok ak la
kuat ngepek . hehe . pape pon
i love u :)

ha yang ni ..
shila kukun :)
periang je dye nih . jarang tgok dye sdeyh .
i love u :)

lastlyy ! 
adik kami semua !
paling muda dalam fmly kami 
ngee~~
wan nur fatihal
sowey la dik , muke spruh je , 
kakak awk ni lau nmpk cmre nk muke dye je
hahah

ok habislah cerita kami . di sini saya nak mohon kemaafan kt sume adk beradik saya atas segala salah laku yg tak disenangi , yela ak kan kuat touching , hehehe . maaf kalau ade mnyakitkan hati sama ade sedar ataupon tidak . kila sayang awak2 semua . hanya Allah yang tahu mcm mana kila sayang korang semua . hope kasih sayang kita semua kekal sampai bila2 :)

0 comments: